Nieuw

STUDIO MINO?

Studio Mino is een Belgisch concept dat ervoor wilt zorgen dat je mooi kunt zijn op een volledig gezonde, natuurlijke manier.

WAT IS MINERALE MAKE-UP? 

Minerale make-up is gemaakt van mineralen, gevonden in de korst van de aarde. Die mineralen worden heel fijn gemaakt tot poeders en dan verwerkt en gemicroniseerd om zo een palet van natuurlijke kleuren te vormen, perfect voor cosmetisch gebruik.


NATUURLIJKE SCHOONHEID 

Onze benadering van schoonheid is een benadering die door de natuur is vereenvoudigd. LAAT JOUW INNERLIJKE SCHOONHEID STRALEN MET STUDIO MINO!

Studio Mino's pure minerale cosmetica zijn van nature uit vrij van bewaarstoffen en irriterende stoffen, bovendien zijn ze vederlicht, waterresistent, blijven ze lang zitten en bieden ze een bescherming tegen schadelijke UVA en UVB-stralen. 


Vrij van toxines en goedkope vulmiddelen, zoals talk, synthetische kleurstoffen, parabenen en irriterende stoffen zoals bismuth oxychloride, voorziet Studio Mino minerale poeders die een complete dekking geven zonder de poriën te verstoppen wat hen uiterst geschikt maakt voor huidcondities zoals acné, rosacea en eczeem.

• Elk Studio Mino product  bestaat voor 100% uit de meest kwalitatieve, biologische ingrediënten en pigmenten.

  Wij geloven niet in goedkope vulmiddelen en maken nooit compromissen omwille van lagere kosten ten koste van de kwaliteit. 

•   Wij zijn geëngageerd om het milieu te beschermen en gebruiken zo weinig mogelijk verpakking en recycleerbare verpakkingen 

 waar mogelijk. 

•   Wij testen NIET op dieren en zullen dit ook nooit doen. 

•   Alle Studio Mino producten zijn 100% vegan.

SchoonheidsAtelier Elke     -     Provinciebaan 80     -     8680 Koekelare     -     Tel. 051 72 75 99

® 2022 Elke Devreker